DK
Transport-Tandlægerejser til og fra Polen:

VIKINGservice.eu tilbyder flere former for transport til og fra Stettin/Szczecin Polen. Bl.a. af biler, reservedele m.v. hvor vi mange gange godt kan tilbyde et lift.

Vi tilbyder også vores andre kunder herunder tandlægekunder persontransport i form af et lift til eller fra Polen. Vi planlægger også gerne din tandlægerejse gennem de busselskaber som vi samarbejder med. I forbindelse med din tandbehandling kan vi tilbyde afhentning på dit hotel eller lejlighed, tolkning under tandlægebesøget m.v.Få et lift ned VIKINGservice.eu fra og til Danmark for kun 400,00 kr. pr, vej eller 750,00 kr. retur.

Normalt kører vi fra Nordjylland og ned gennem Jylland til Stettin/Szczecin via Rostock den første søndag i hver måned. Såfremt der er flere rejsende fra Sjælland vil vi stedet benytte Gedser/Rostock. Turen fra Nordjylland er på ca. 800 km. og varer mellem 8 og 9 timer afhængig af trafikken undervejs samt eventuelle andre opsamlinger eller afleveringer. Vi kører normalt i en stor Jeep Commander med plads til 5-6 passagerer og bagage i topboks. Der må ikke ryges i vores biler, men vi holder et par pauser undervejs. Under turen er det ofte nødvendigt at skifte plads idet de passagerer der sidder bagerst ikke har så meget plads som de øvrige.

Vi kan samle dig op på din bopæl hvis den ligger indenfor rimelig afstand af vores rute. Alternativt kan vi samle dig op på et aftalt sted f.eks. på Fredericia Banegård eller en rasteplds på motorvejen. Aflevering i forbindelse med hjemtransporten foregår på samme måde.

Et lift fra Danmark til Szczecin koster pr. passager uanset alder 400,00 Dkr. eller 750,00 Dkr. retur og afregnes direkte med chaufføren så snart rejsen påbegyndes. Husk at reservere i god tid samt at give os besked hvis vi skal sørge for "barnestol" og opgiv venligst barnets alder, højde og vægt. Normalt tilbyder vi ikke transport af husdyr, men dette kan evt. aftales på forhånd så venligst kontakt os og husk at medbringe dyrets "pas" fra dyrlægen.

Vi påregner, at hver passager medbringer en mindre taske/kuffert med max. 20 kg. bagage. Hvis du ønsker, at medbringe mere bagage så venligst kontakt os forinden da vi som regel også har en del andet gods med.

Vi kører normalt tilbage til Danmark den efterfølgende fredag eller lørdag lidt afhængig af vores passageres ønsker og evt. tandbehandlinger. Hvis din tandbehandling varer længere tid, hjælper vi dig selvfølgelig med en transport til Danmark med fly, bus, tog eller skib alt afhængig af dit valg.

Husk at medbringe:
Pas. Polen er med i Shengen aftalen, men husk for en sikkerheds skyld at medbringe dit pas da du i Polen altid skal kunne legimitere dig. Bl.a. kræves det at du fremviser dit pas hvis du vil bo på hotel. På mange campingpladser skal du aflevere dit pas under opholdet. Såfremt du får brug for bank hjælp kræves der at du fremviser pas.

EU sygesikringskort.

Original registreringsattest hvis du kører i egen bil.

Forsikringspapirer hvis du kører i egen bil.

VIKINGservice.eu eu ønsker dig en god tur og hjælper gerne med, at arrangere rejse og ophold eller andre ting under opholdet.

Se mere om rejse til og fra Polen.

 

Kontakt.
Du kan kontakte os på flg. danske tlf. nr +45 65 74 24 01 til lokaltakst eller gratis via Skype. Mobil (+48) 608 629 570.

Du er også velkommen til, at benytte vores kontaktside eller sende en email ti:l kontakt@vikingservice.eu.

Eller MedicService.eu's kontaktside eller sende en mail til: kontakt@medicservice.eu.
©2009 VIKINGservice.eu
All rights reserved.
Provided by averta.pl
Home | About us | Our offers | Contact
DK | EN | PL
facebook